quarta-feira, 18 de janeiro de 2012

Smartphone Konceptet har helt transparent skärm

Konceptet skapades av designers Shaocheng Yuyin Huang och Huang är en helt annan fråga: "Vad händer om man inte har skärmen?" Den anordning som gör detta möjligt är Brick, en smartphone som gjorts med en genomskinlig skärm. Förutom att agera som en telefon, han kunde till exempel användas som ett förstoringsglas i tryckta texter och fungera som en omedelbar översättare.

brick


Konceptet skulle vara extremt tunna och lätta, vilket gör det mycket bekvämt att bära någonstans. Fildelning över Brick i sin tur arbeta på ett unikt sätt. För att överföra bilder från en telefon till en annan, helt enkelt hålla bilden och dra den till önskad enhet som du faktiskt spela upp filen.

Motiveringen för skapandet av konstruktörerna av enheten är i strid med gränser. Enligt skaparna kunde smartphone byta ut alla prylar som hittills är kända. Den stora innovationen, och en genomskinlig skärm, det sofistikerade systemet skulle ansluta till andra enheter.

Det finns dock indikationer på att smartphone verkligen får produceras. Den transparenta skärmtekniken, å andra sidan, är inte så orealistiskt som väl. Haier presenterade vid den senaste CES 2012, teknik evenemanget hålls i Las Vegas, USA, dess prototyp TV som fungerar på ungefär samma sätt. Du kolla in mer:


Nenhum comentário:

Postar um comentário