quarta-feira, 18 de janeiro de 2012

Smartphone concept is volledig transparant scherm

Het concept gemaakt door ontwerpers Shaocheng Yuyin Huang en Huang is een heel andere vraag: "Wat als u niet beschikt over het scherm?" Het apparaat die dit mogelijk maakt is de Brick, een smartphone die met een transparant display. Naast het optreden als een telefoon, kon hij, bijvoorbeeld, gebruikt worden als een vergrootglas in gedrukte teksten en dienen als een instant vertaler.

brick


Het concept zou zijn extreem dun en licht, waardoor het erg handig om overal mee naartoe. Het delen van bestanden van Brick, op zijn beurt, werken in een unieke manier. Om afbeeldingen overbrengen van de ene telefoon naar de andere, hoeft alleen de foto en sleep deze naar het gewenste apparaat, alsof je echt afspelen van het bestand.

De reden voor de oprichting van de ontwerpers van het apparaat in strijd is met grenzen. Volgens de makers kan de smartphone vervangt alle gadgets bekend. De grote innovatie, en een doorschijnend scherm, het geavanceerde systeem zou aansluiten op andere apparaten.

Er is echter aanwijzingen dat de smartphone pas echt worden geproduceerd. De transparante screen technologie, aan de andere kant, is niet zo onrealistisch ook. Haier gepresenteerd op de laatste CES 2012, de technologie evenement in Las Vegas, Verenigde Staten, het prototype tv die werkt op vrijwel dezelfde manier. U controleert Meer informatie over Brick in de video hieronder:


Nenhum comentário:

Postar um comentário